Gezocht: kinderoppas tijdens halve finale

dinsdag 10 juli 2018 - 15:59
Heel wat Rode Duivels supporters zoeken nog op de valreep naar een kinderoppas voor tijdens de match van de Belgen tegen Frankrijk. De Gezinsbond kan niet volgen met het aantal aanvragen, ook in Vlaams-Brabant.

De match van vanavond wordt er ongetwijfeld eentje voor in de geschiedenisboeken en daar willen heel wat mensen bij zijn. Bij de Gezinsbond merken ze dat aan het aantal aanvragen voor kinderoppas voor vanavond. Ze zien een verdriedubbeling van het aantal aanvragen, in vergelijking met andere dagen, zegt Kurt Jacobs van de Gezinsbond.  "Alleen al online zijn er 200 aanvragen van over heel Vlaanderen binnengekomen. In Vlaams-Brabant een vijfentwintigtal." 

Het is duidelijk dat de vraag naar een kinderoppas te maken heeft de voetbalmatch van vanavond. "De opgegeven tijden zijn steeds tussen 19u en 23u, en de match valt daar middenin", lacht Jacobs.

Op valreep lid worden van de Gezinsbond

Om aanspraak te kunnen maken op een babysitter van de Gezinsbond, moet je lid zijn van de organisatie. "Heel wat mensen proberen zich daarom nog last minute lid te maken, om zo toch maar een oppas vanavond te hebben. Maar ik vrees dat we die mensen moeten teleurstellen", zegt Jacobs. "Die aanvragen krijgen wij niet meer verwerkt vandaag en zoveel oppassers hebben we ook niet."
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!