Waar vind je ons?

vrijdag 14 september 2018 - 11:22
Ben je uitgenodigd voor een gesprek in één van onze programma's of wil je ons een gele briefkaart sturen? Hieronder vind je al onze gegevens.

Adres

Jan Van Rijswijcklaan 157
2018 Antwerpen

Met het openbaar vervoer naar Radio 2

Met de wagen naar Radio 2

Nieuws melden

Heb je iets gezien of aan te kondigen dat nieuwswaardig is? Je kan de regionale redactie bereiken :

KNOP “Meld nieuws” met keuze voor regio Antwerpen 

Mailadressen van andere programma’s van Radio 2 vind je op radio2.be. vind je niet wat je zoekt? Mail naar info@radio2.be

Met het openbaar vervoer

Je kan Radio 2 Antwerpen vanuit verschillende richtingen bereiken:

  • Vanuit het Centraal Station  (premetrostation Astrid of Diamant) kan je met tram 2 (richting Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade) tot aan de halte “De Singel” nemen
  • Vanop de Groenplaats bus 25 en 26. Je stapt uit bij de halte "De Singel"
  • Vanuit Berchem Station met bus 6 (halte Statiestraat) en afstappen in de Markgravelei, halte Lockaerdstraat. Dan loop je een stukje de Jan Van Rijswijcklaan in zuidelijke richting af, op het kruispunt zie je het kunstencentrum deSingel liggen.
  • Dienstregelingen vind je op www.nmbs.be en www.delijn.be.

Met de wagen

  • Indien je uit de richting Brussel komt: op het einde van de E19 rij je door de Craeybeckxtunnel en nu neem je links de richting Singel-Zuid. 
  • Indien je uit de richting Hasselt, Breda, Eindhoven komt: neem op de ring afrit Berchem en volg richting Singel-Zuid. Vanop de Singel neem je aan de 1e lichten links de G. Legrellelaan, bij de tweede lichten rechts volg je de Vogelzanglaan tot aan de volgende lichten. Daar ga je rechtsaf de Jan Van Rijswijcklaan in en rijd je Antwerp Expo voorbij. 
  • Indien je uit de richting Gent komt: neem de afrit Berchem-Wilrijk, sla driemaal rechts af. Je komt op de Jan Van Rijswijcklaan aan.

De ingang van Radio 2 Antwerpen bevindt zich op de Jan Van Rijswijcklaan 157. Je rijdt rechtdoor tot de slagboom en belt aan bij R2. De redactie zal de slagboom openen en je zal meteen kunnen doorrijden tot de parking. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!