Waar vind je Radio 2 in maart?

woensdag 27 februari 2019 - 10:40
(Tekst komt nog)
Bron captatiekalender en briefing doc's.
Afspraken met Els: in briefing exacte adres laten zetten en wat er voor luisteraars wordt voorzien

Halve finale en finale Humorklas van Radio 2

Op woensdag 4 maart 2020 is er de halve finale van de Humorklas van Radio 2 in het CC Palethe in Overpelt. Die halve finale is uitverkocht, maar op woensdag 25 maart 2020 is er de finale in CC De Werf in Aalst. En voor de finale zijn er wel nog tickets te koop. Een aanrader!

Humorklas

De Weekwatchers in Antwerpen

Ook in maart vind je ons weer elke zaterdag in de Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen. Een prachtige locatie. Met een biermuseum en heel wat ambachtelijke winkels (bakkerij, chocolatier, kaaswinkel, slagerij, fietsenwinkel)…. De moeite waard om een bezoekje te brengen. Wil jij er graag bij zijn, reserveer dan hier je tickets!

Ruben

Smaaktestdag in Leuven

Op zaterdag 14 maart van 9u15 tot 13u30 is er in Leuven de Grote Smaaktestdag van De Inspecteur.  Die Smaaktestdag is meer dan proeven alleen. Als je één van de 100 proevers bent, krijg je ook een geleide wandeling in Leuven terwijl je van de ene proeflocatie naar de andere gaat. Je bezoekt het Radiohuis, het  Radiomuseum, de Universiteitsbibliotheek en Museum M.

Smaaktestdag Sven

De Eregalerij in Oostende

Dit jaar krijgen Soulsister en producer Wouter Van Belle de eretitel voor een Leven Vol Muziek. Tijdens de show op donderdag 19 maart in het Kursaal Oostende waarin hun muziek centraal staat, worden ze geëerd door collega-artiesten en enkele verrassingsgasten. Alle tickets zijn de deur uit, maar op zondag 22 maart kan je via Radio 2 en onze sociale media de hoogtepunten van de show ontdekken!

Gents Universiteitsmuseum

In 2020 is Gent een nieuw museum rijker. Het gloednieuwe Gents Universiteitsmuseum staat middenin de Gentse Plantentuin, om de hoek van MSK Gent en S.M.A.K. Het GUM wordt een museum over wetenschap, onderzoek en kritisch denken, waar de bezoeker kan ontdekken dat wetenschap het resultaat is van vallen en opstaan, twijfel en verbeelding.
Het museum opent op zaterdag 21 maart en Radio 2 zendt De Week van Harald van daar uit. 

GUM Gent

Driedaagse Brugge - De Panne West Vlaanderen

Radio 2 Limburg Z33

E3 prijs Harelbeke

Bij de start van de E3 prijs, maakt Radio 2 West Vlaanderen op vrijdag 27 maart Start je Dag  in het  rennershotel in Tielt. 
En De Madammen zijn live te zien vanuit de Arena in Harelbeke waar start én de aankomst van de renners is.

E3 prijs

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!