Dimitri Vantomme uit Moorslede is de nieuwe “boy” van Get Ready!

maandag 2 december 2019 - 12:18
Tom Van Gijsegem
Foto: Get Ready
In 2020 bestaat Get Ready 25 jaar. Ze doen nog verder, maar wel met een origineel groepslid minder: Koen Bruggemans (1ste links op de foto). Zijn vervanger is Dimitri Vantomme uit Moorslede (2de links op de foto).

Hij moest lang zwijgen, want deze zomer werd het hem al gevraagd. Voor één iemand kon hij het toch niet geheim houden: zijn mama! “Maar ze is een typische nuchtere West-Vlaamse”, lacht Dimitri. Toen ze een clip van Get Ready zag zei ze tegen haar zoon: “Die danspasjes, dat ga jij toch nooit volhouden? Ik geef u drie maanden.”

Repeteren, repeteren

De zwierige danspassen van Get Ready zijn hun handelsmerk. Hij moet dus hard repeteren: “Op zich zijn die danspasjes niet zo moeilijk. De jongens zeggen mij dat ik ze goed oppik, maar misschien willen ze gewoon vriendelijk zijn . Maar ik ben dat echt niet gewoon en dat voel ik elke keer aan mijn lijf. Vooral aan mijn knieën en mijn voeten. Hoor mij hier bezig … “

De Warmste Week

Zijn debuut op het podium met Get Ready is onmiddellijk een belangrijk optreden: tijdens De Warmste Week in Kortrijk. Hij kijkt er hard naar uit en treedt er ook op als dj.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!