Radio 2-luisteraar An heeft 9 stofzuigers in huis: "Met zak en zonder, met kabel en draadloos, ik heb alles"

woensdag 17 november 2021 - 14:15
Canva
Heb jij meer dan 1 stofzuiger in huis? Dan hoef je je daarvoor niet te schamen want je bent niet de enige. Karolien Debecker van 'Wijs' heeft er 3 en dat is nog peanuts in vergelijking met luisteraar An. Die heeft er maar liefst 9 in huis. "Ik heb er eigenlijk nooit bij stilgestaan, maar inderdaad, het zijn er 9 in totaal. Is dat te veel? Ik vind van niet."

An woont in een huis met een kelder en een ingerichte zolderverdieping. "Ik moet veel trappen doen om van beneden tot boven te geraken. Daarom zie ik het niet zitten om met één stofzuiger te sleuren. En als de kinderen dat doen, dan botsen ze tegen de muren en laten ze gaten achter. Dat is ook niet de bedoeling".

Eentje gebruik ik niet: onze iRobot. Wat een vervelend ding.

Luisteraar An

Dus heeft An gezorgd voor voldoende stofzuigers, op elke verdieping één. "En ik heb ook drie oplaadbare stofzuigers. Eentje heeft mijn zoon mee naar zijn kot. Ik heb er ook voor de auto, voor de kelder, voor de kamers van de kinderen. Ik stofzuig trouwens elke dag, want zowel de hond als mijn dochters laten nogal wat haren achter. En die kan ik niet laten liggen", lacht ze. 

Eén stofzuiger gebruikt ze niet: "Onze iRobot. Die heb ik opgeborgen op zolder. Wat een vervelend ding. Dat botst overal tegenaan en onze hond wordt er gek van."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!