Christoff: “Ik voelde me veiliger in Marbella dan hier in België!"

vrijdag 31 juli 2020 - 15:09
Christoff geeft zondag zijn enige concert van de maand augustus in de Ghelamco Arena in Gent. Hij kijkt er enorm naar uit en gaf al een opwarmertje voor een weekend vol zang en ambiance in 'Zot veel vakantie'.

"Ik heb al wat ‘Zot veel vakantie’ gehad in Marbella, Spanje. Ik ben even over en weer geweest. Heel mijn familie is daar. Het zou moeilijk zijn om hen zo lang te missen. Ik moet zeggen dat ik mij daar ongelofelijk veilig voelde. De Spanjaarden zijn heel plichtsbewust. Je komt niet op straat zonder mondmasker. Er is ook constant controle op de dijk en op straat. Je komt nergens binnen zonder dat je een mondmasker op hebt en je je handen hebt ontsmet."

"Voor de rest zaten we thuis op het terras. We gingen dan iets lekkers afhalen en zaten gezellig thuis. Ik heb daar een veiliger gevoel dan hier! Alles is er ook in openlucht, het leven speelt zich buiten af. Mijn zus blijft er nog, want bij ons is alles 'gevaarlijk'. Zij zitten liever daar op hun terras, in het goede weer, dan hier. Ik ga binnenkort toch ook nog eens naar daar, denk ik!"

De Spanjaarden zijn heel plichtsbewust. Je komt niet op straat zonder mondmasker.

Christoff

Een intense familieband

"De dochter van mijn zus Lindsay is mijn petekind. Ik heb samen met haar mijn verjaardag gevierd. Als ze dan voor mij 'Happy Birthday' zingt, dan smelt ik. Ik ben ‘Pepe Tof’ en speel heel veel met haar. Ze 'kookt' heel graag en dan gaat ze voor mij 'eitjes bakken' (lacht). Overdag is het veel te warm, dus dan blijven we sowieso binnen. We gaan pas buiten zitten bij valavond. Voor de rest genieten we vooral veel van elkaar!"

Is Christoff een zonneklopper? "Ik hou wel van de hitte, maar ik blijf dan wel wat langer binnen. Soms kan ik al overdag beginnen denken: 'Oh neen, ik ga weer zo slecht slapen vannacht!' Ik merk ook dat mijn honden daar heel veel last van hebben. Zij blijven ook binnen, want het huis is iets koeler dan buiten."

"Godzijdank is iedereen in mijn familie en mijn naaste omgeving gespaard gebleven van corona. Ik voel me heel goed. Ook met mijn hart gaat alles top. Ik ben bij het begin van de lockdown op controle geweest en kreeg een dikke duim omhoog! Ik ben blij!", besluit Christoff. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!