Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

consument

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

radio2 natuurweekend

digitale radio2-streams

in de kijker

Artikel

Word jij Radio2 Wéldoener in 2023? Meld je hier aan!
Radio2 en het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk slaan opnieuw de handen in elkaar om het vrijwilligerswerk in Vlaanderen een boost van te geven. We gaan op zoek naar wéldoeners tijdens de Week van de Vrijwilliger, van zaterdag 25 februari tot zondag 5 maart. Het moment om je engagement als vrijwilliger voort te zetten of om er van de eerste keer van te proeven!

6 februari 2023

Koop nu je tickets voor back to the 80s, 90s & nillies op zaterdag 1 april 2023 in het Sportpaleis!

Zin in het allergrootste throwback-in-time feestje ooit? Kom dan op zaterdag 1 april 2023 naar het Antwerpse Sportpaleis. Want daar organiseert Radio2 samen met MNM 'Back to the 80s, 90s & nillies'! Het wordt een fantastisch dansfeest met de beste beats en tunes van toen: denk aan Madonna, Michael Jackson, Toto en nog veel anderen! Live artiesten zoals Willy Sommers, 2Fabiola en Clouseau live maken het nóg legendarischer op de dansvloer!

Bestel hier je tickets!

Artikel

Lieve heeft plots oplichters aan de lijn: “Ze plunderden de rekening van mijn hulpbehoevende zoon”
Na een lange werkdag wordt Lieve De Bie gebeld door de bank. Zogezegd. “Er is een verdachte inlogpoging gebeurd op de rekening van uw minderjarige zoon”, luidt het aan de telefoon. “We kunnen je helpen. Het enige wat jij moet doen is inloggen op itsme en ons verzoek goedkeuren.” Lieve twijfelt geen seconde en gaat er onmiddellijk in mee.” De volledige rekening van haar hulpbehoevende zoon wordt leeggeroofd, goed voor 6000 euro.

6 februari 2023

Artikel

Kijk mee: Daan Masset backstage bij musical Red Star Line: "Ik heb het kostuum van Jelle Cleymans gevonden, yes!"
Een droom die uitkomt voor musicalliefhebber Daan Masset: hij mag achter de schermen meekijken tijdens de repetities van de nieuwe Studio 100-musical 'Red Star Line'. Hij gluurt tussen de kostuums en pruiken, kijkt binnen bij de dansrepetities en hij ziet acteurs zoals Jelle Cleymans, Peter Van De Velde en Jonas Van Geel aan het werk!

4 februari 2023

Artikel

Wat gebeurde er bij ons in de 16de eeuw? Doe de quiz en maak kans op een museumpas!
Tom Waes zit intussen in de 16de eeuw. Antwerpen heeft de rol van Brugge overgenomen als belangrijkste handelstad, de Beeldenstorm breekt uit en er komt oorlog met de Spanjaarden. Wat heb jij onthouden van het verhaal van Tom? Speel onze quiz en maak kans op een museumpas! Succes!

6 februari 2023

Artikel

Nieuwste online oplichtingstrends: “In de toekomst gaan oplichters de stem van je kind kunnen nabootsen"
Online oplichters hebben ook door dat we niet meer trappen in die onpersoonlijke mail van de Nigeriaanse prins met de boodschap dat je een gelukkige Lotto-winnaar bent. We zijn ondertussen allemaal slimmer geworden als het over online oplichting gaat. Maar ook phishers worden inventiever: ze gaan vooral voor een persoonlijkere aanpak. Als die 'mijnheer van de bank' alles over je weet, waarom zou je die dan niet geloven? Ethisch hacker Inti De Ceukelaire praat bij De Inspecteur over de nieuwste online oplichtingstrends.

6 februari 2023

dit wil je zeker horen

goeiemorgen morgen!

"Vlam in de pijp, wind in de poep": Commentator Paul Herygers trekt alle registers open tijdens WK Veldrijden

6 februari 2023

luister nu

de beste podcasts van radio2

De grootste mysteries uit ons land, de strafste verhalen van wielervrouwen of de meest aangrijpende getuigenissen van Bekende Vlamingen? Radio2 heeft podcasts voor iedereen!

De aanslagen in Brussel: 5 jaar later

Voor honderden mensen is er een leven vóór en een leven na de aanslagen van 22 maart 2016. Drie getuigen vertellen 5 jaar later hoe hun leven is veranderd na de gruwelijke aanslagen.

luister nu

nieuws uit regio Antwerpen

Meer nieuws

net binnen

dit wil je zeker lezen

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet