Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

consument

björn soenens gaat door

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

radio2 natuurweekend

digitale radio2-streams

in de kijker

Artikel

Kies jouw Ultieme 3 van Bruce Springsteen en win een duoticket voor zijn optreden op TW Classic!
Op zondag 18 juni is muzieklegende Bruce Springsteen de headliner van TW Classic. Het Festivalpark in Werchter is uitverkocht, maar dankzij Radio2 kan jij er misschien toch nog bij zijn! Kies jouw 3 favoriete nummers van The Boss en wie weet win jij een duoticket voor wat ongetwijfeld een onvergetelijk concert zal worden!

8 juni 2023

Quiz mee en win een exemplaar van het Radio2-boek 'Mysteries van Vlaanderen'

Voor het derde jaar op rij gaan de mysteriejagers van Radio2 deze zomer op zoek naar oplossingen voor allerhande raadsels in Vlaanderen. De voorbije twee zomers hebben ze intussen al een heel pak mysteries uitgespit en ontrafeld. De spannende verhalen zijn nu gebundeld in het boek 'Mysteries van Vlaanderen' - vers van de pers! - en kan je (her)beluisteren in de gelijknamige podcast op VRT Max.

doe mee!

Artikel

Wat weet jij (nog) over Kim Clijsters?
Tennislegende Kim Clijsters staat weer helemaal in de belangstelling. Met een documentaire over haar 'Kimback' en het feit dat ze op 8 juni 40 jaar is geworden. Proficiat, Kim! Tijd voor een quizje over Kim. Wat weet jij (nog) over één van de meest succesvolle én populaire sportvrouwen die ons land ooit heeft gekend?

8 juni 2023

Artikel

Hoe vermijd ik in slaap vallen in de zetel? Slaapexpert Inge Declercq geeft raad: "Neem op dat moment de tijd om bewust je hoofd leeg te maken"
"Help, als ik mij na een lange dag op het werk in de zetel smijt, val ik altijd in slaap!" stuurde Veronique in de Radio2-app. Het is onoverkomelijk en iedereen maakt het mee. Maar hoe vermijd ik het? En hoe (on)gezond is is in slaap vallen in de zetel voor je slaapritme? Neuroloog en slaapexpert Inge Declercq helpt je uit de nood.

7 juni 2023

Artikel

Dominique Van Malder over zijn maagverkleining: "Ik ben tientallen kilo's lichter, maar wat me echt interesseert is dat ik me gezonder voel"
Acteur Dominique Van Malder verloor het gewicht van een kleine volwassene. In Goeiemorgen Morgen! vertelt hij over zijn beslissing om een maagverkleining te laten uitvoeren en over de periode die erop volgt. "Ik ben elke dag met eten bezig. Je moet je hele levensstijl omgooien. Voorlopig gaat het goed en ik ben vastbesloten om het vol te houden."

8 juni 2023

Artikel

Kom gratis naar een opname van De Rechtvaardige Rechters!
Zin om wat er gebeurt in de wereld eens streng maar rechtvaardig onder de loep te nemen? Kom dan gratis naar een opname van De Rechtvaardige Rechters!

6 juni 2023

dit wil je zeker horen

radio2 spits

Pommelien Thijs over haar nieuwe single 'Erop of Eronder': "Heel veel zin om die deze zomer op festivals te spelen"

8 juni 2023

luister nu

de beste podcasts van radio2

De grootste mysteries uit ons land, tips en tricks om slimmer om te gaan met je geld of de meest aangrijpende getuigenissen van Bekende Vlamingen? Radio2 heeft podcasts voor iedereen!

WinWin

WinWin: slimmer met je geld. Krijg tips om geld, tijd en zorgen te besparen van Sven Pichal en Katleen Craenhals. Samen zoeken ze naar antwoorden op jouw consumentenvragen.

luister nu

nieuws uit regio Antwerpen

Meer nieuws

net binnen

dit wil je zeker lezen

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet