Flip Kowlier: "Eventjes tussendoor een koffie in de stad gaan drinken, gaat niet meer. Dat voelt meteen wel anders aan"

dinsdag 31 maart 2020 - 13:43
Flip Kowlier
Flip Kowlier kan de rustige periode goed gebruiken om kersverse liedjes te schrijven voor een nieuw solo-project.

Koffie drinken in de stad

Hoe gaat met Flip Kowlier? "Met mij gaat het redelijk goed. het is een aanpassing om zoveel thuis te zijn. Ik ben sowieso graag thuis en dat is ook mijn werkplek. Er is een verschil tussen ergens 'kunnen' of 'niet kunnen' naartoe gaan. Eventjes tussendoor een koffie in de stad gaan drinken, gaat niet meer. Dat voelt meteen wel anders aan. Aan de andere kant, als iets niet mag, is het des te meer aantrekkelijker."

Heeft Flip Kowlier ook optredens moeten annuleren? "In deze periode was het sowieso vrij kalm. Maart en april zijn voor mij niet de drukste maanden. Ik hoop dat de optredens in mei kunnen plaats vinden, maar ik vrees er voor."

Toekomstplannen

"Op dit moment heb ik meer tijd dan voorzien om te werken aan een nieuw solo-project. Deze moeilijke periode bezorgt mij heel wat inspiratie, wat niet wil zeggen dat ik liedjes ga schrijven over eenzaamheid, corona en crisis. Het solo-project start op het Dranouterfestival, tenminste als dat niet geannuleerd wordt. Er komt in november een nieuwe single en het album zal in het voorjaar van 2021 in de winkel liggen. Natuurlijk mag je mij ook eerst verwachten op De Eregalerij op donderdag 24 september in het Kursaal van Oostende."
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!