Jelle Cleymans: "Ik mis de sociale contacten met de familie, ik vind het niet fijn dat ik mijn zus niet kan bezoeken"

dinsdag 31 maart 2020 - 11:46
Jelle Cleymans
Radio 2
Jelle Cleymans vindt rust in deze coronacrisis. Maar het moet voor hem ook niet te lang meer duren, want hij mist ons en zijn familie.

Een nieuw album

Jelle Cleymans is in blijde verwachting van een nieuw album 'Cleymans & Van Geel' dat hij samen met zijn heel goede vriend Jonas Van Geel gemaakt heeft. Op vrijdag 3 april zal het in de winkel liggen.
Jelle Cleymans: "In deze tijden is dat een gekke situatie. We hebben heel hard gewerkt aan dat album, maar nu we het los laten, mogen we er geen promo voor doen. We kunnen niet optreden en in winkels gaan signeren. We hebben de release van het album niet uitgesteld, omdat we vinden dat mensen in deze periode ook nood hebben aan nieuwe muziek, waaraan ze zich kunnen optrekken."  

Hoe beleeft Jelle Cleymans deze tijden van Covid-19?

Jelle Cleymans: Op een bepaalde manier vind ik deze periode rustgevend, omdat ineens mijn heel drukke agenda leeg komt te staan. Nu zit ik thuis en probeer ik in deze zee van tijd nieuwe muziek te schrijven, want in het najaar ga ik toeren met een eigen plaat. Voor de rest ga ik wandelen in Antwerpen en kook ik elke avond voor mezelf.
Aan de andere kant mis ik de sociale contacten met de familie. Ik vind het niet fijn dat ik mijn zus niet kan bezoeken. Mijn moeder vindt het ook verschrikkelijk dat ze haar kleinkinderen niet kan zien."
 
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!