Koen Wauters: "Ik heb 3 honden en die gaan heel blij zijn als de coronacrisis voorbij is, ze worden de lange wandelingen stilletjes aan moe!"

dinsdag 31 maart 2020 - 14:39
Koen Wauters
Koen Wauters, de zanger van Clouseau, kijkt uit naar het einde van de coronacrisis omdat hij dan zijn familie en vrienden weer zal kunnen knuffelen.

Kris mist Koen mist Kris

Koen Wauters doet ongetwijfeld zijn best om in deze periode in beweging te blijven.
Koen Wauters: "Oh ja. Ik heb 3 honden en die gaan heel blij zijn als de coronacrisis voorbij zal zijn, want die worden de lange wandelingen stilletjes aan moe. Ik kom buiten om te sporten. Ik loop en fiets veel en dat zijn de enige redenen om tegenwoordig buiten te komen."
Zijn broer Kris Wauters vertelde in Radio 2 Bene Bene dat hij zijn broer mist.
Koen Wauters: "We hebben elkaar al een hele tijd niet meer gezien, omdat we ver van elkaar wonen. Het zou eigenlijk een overbodige verplaatsing zijn als ik nu naar hem ga. Dat is een heel raar gevoel, omdat Kris en ik elkaar al decennia heel vaak zien. Dat voelt nu aan als een gemis. Zoals bij iedereen, mis ik ook de rest van mijn familie, mijn ouders, mijn vrienden. Ik ga heel blij zijn als ik ze in de toekomst weer zal mogen knuffelen."

Tweesprong-app

Het lijkt alsof Clouseau vooraf wist dat de corona-crisis op komst was. Ze hebben een Tweesprong-app laten ontwikkelen, waarbij je Kris en Koen kan laten optreden bij jou thuis op de keukentafel.
Koen Wauters: "Je kan ons via de Tweesprong-app laten optreden op om het even welke plaats. Het lijkt alsof de app voorbestemd was voor deze situatie. Wij mogen nergens nog optreden, onze concerten zijn verplaatst naar een latere datum en deze app zorgt ervoor dat we toch nog naar jullie kunnen komen. Weliswaar op een virtuele manier. Momenteel kan je ons zien met de liedjes 'Tweesprong' en 'De wereld die nooit vergaat'. Binnenkort komt daar ook nog de nieuwe single 'California' bij. In deze barre tijden is het beter dan niets."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!