
de madammen
Zo maak je gerookte zalm met tagliatelle
In de keuken
do 9 sep. - 1:53

Wat heb je nodig: (4 personen)
- 150 gr gerookte zalm
- 15 blaadjes basilicum
- 2 eieren
- 250 gr tagliatelle
- Olijfolie
- Gemalen Grana Padano
- Peper en zout
Aan de slag!
Snij de gerookte zalm in reepjes.
Klop de eieren los. Hak het basilicum fijn en voeg hem bij het ei. Kruid met peper en zout.
Kook de tagliatelle in een ruime hoeveelheid licht gezouten water beetgaar.
Giet de pasta af en doe die onmiddellijk opnieuw in de kookpan. Giet er de losgeklopte eieren overheen en roer alles goed om. Meng er de reepjes gerookte zalm door en plaats terug op het vuur, zodat alles nog even wordt opgewarmd. Voeg indien nodig nog een scheutje olijfolie toe. Bestrooi het geheel met wat gemalen Grana Padano.