Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Afbeelding van het programma: De Popcollectie

De Popcollectie

20 jaar Eregalerij: Soulsister krijgt 'Een leven vol muziek' - UITVERKOCHT

radio 2 stelt voor

do 28 nov. - 8:30

Jan Leyers en Paul Michiels krijgen een kroon voor hun bijdrage aan de Vlaamse muziek. 'Een leven vol muziek' is de kers op de taart van hun rijkgevulde carrière.
© Soulsister

20 jaar jong

In 2020 is De Eregalerij 20 jaar jong. En dat wordt onder meer gevierd met 'Een leven vol muziek' voor Soulsister. Jan Leyers en Paul Michiels worden geëerd voor een rijkgevulde carrière met heel wat hits en klassiekers.
Met deze prijs worden ze door Radio 2 en Sabam for Culture bekroond voor hun grote betekenis voor en invloed op de Vlaamse muziek.

Christel Van Dyck en Jelle Cleymans presenteren de 20ste Eregalerij op donderdag 19 maart 2020 in Kursaal Oostende. En zoals elk jaar mag je ook hier aangename verrassingen verwachten.

Mayonaise

Jan Leyers en Paul Michiels werden in 1986 'gekoppeld' door Bart Peeters. De mayonaise van de prille relatie pakte niet meteen. Maar na een paar weken was het wel 'touche'. Het verhaal duurde aanvankelijk tot 1994. Om na een sabbatperiode van 10 jaar opnieuw te beginnen. 

Ze scoorden geweldige hits tot in Amerika. Soulsister mocht mee met Sting op tournee. Jan en Paul werden gecoverd door Tom Jones. En bovenal, heel de wereld kent hun pensioennummer 'The way to your heart'.

Uitverkocht

Jan Leyers en Paul Michiels zijn op hun best als ze voor een volle zaal kunnen spelen. Dus, ze hebben graag dat jij er ook bij bent. Je kan hieronder tickets bestellen voor De Eregalerij, het jaarlijkse feest van de Vlaamse muziek. Dat gaat door op donderdag 19 maart in Kursaal Oostende. De tickets voor de show zijn intussen helemaal uitverkocht. Maar op zondag 22 maart kan je via Radio 2 en onze sociale media de hoogtepunten van de show ontdekken!

Viva Vlaanderen

Wil je meer weten over het leven en werk van Soulsister? Surf dan even naar vivavlaanderen.be.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet