Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top30

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Dé Nieuwkomer van het Jaar in Gault & Millau 2020 is Nick Bril van restaurant August: "Ik sta hier te shaken op mijn benen"

ma 4 nov. - 4:00

De nieuwe gastronomische restaurantgids van Gault & Millau voor 2020 is voorgesteld. Daarin hebben enkele Antwerpse restaurants ook een bijzondere vermelding gekregen. Dé nieuwkomer van het jaar is restaurant August in Antwerpen van chef Nick Bril, ook bekend van The Jane.
Nick Bril
© Foto: vrt nws

Voor Nick Bril komt de bekroning als een verrassing. "Ik was er niet op voorbereid, en ik sta hier te shaken op mijn benen", zegt Bril. "Dat wil toch zeggen dat het veel met me doet. Het is een bekroning op ons werk." 

Nog in Antwerpen heeft restaurant Sōma volgens Gault & Millau het beste dessert op de kaart. "Het is een chocoladedessert, gebaseerd op een klassieke soufflé van chocolade", vertelt chef Adriana Zafiris. "Onze versie is een luchtige espuma van chocolade, ongezoet, met vanilleijs, gezouten caramel, gepofte granen en olijfolie."

Dim Dining in Antwerpen is verkozen tot Aziaat van het jaar, en Eros Tommassetti van restaurant Diverso in Westerlo werd Italiaanse Chef van het Jaar

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet