
Zot Veel Vakantie
Recept van The Messy Chef: penne met venkel, courgette en chorizo
vr 6 aug. - 10:27

Dit heb je nodig
- 200 g penne
- ½ venkel
- 1 courgette
- 100 g chorizo
- 1 teen look
- 1 sjalotje
- 50 ml witte Martini
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 200 ml room (vol)
- 1 tomaat
- Bieslook
- Peper en zout
Zo ga je te werk
Snijd het sjalotje fijn. Snijd de courgette in fijne blokjes. Snijd de venkel in fijne reepjes. Bak de groenten aan in een scheutje olijfolie. Snijd de chorizo in blokjes en bak mee aan met de groenten. Blus na 5 minuten met de Martini. Voeg tomatenpuree toe en blus met de room. Laat op een zacht vuurtje pruttelen. Kook de pasta beetgaar en voeg toe aan de saus samen met een scheutje van het pastawater. Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de bieslook fijn. Serveer de pasta en werk af met tomaat en bieslook.