de madammen
Scoren met Moederdag: hemelse aardbeien met witte chocolade en champagne
In de keuken
vr 8 mei - 7:32
't Is eens iets anders dan een kommetje suiker bij je aardbeien!
Dit heb je nodig
- 1 glas champagne
- 200 gram Belgische aardbeien
- 4 el poedersuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 300 gram mascarpone
- 1 reep witte chocolade
- Optioneel: een paardenbloem uit de tuin
Aan de slag
- Snijd de aardbeien in stukjes.
- Overgiet met een glas champagne en doe er vier eetlepels poedersuiker bij. Laat een uurtje marineren in de koelkast.
- Meng de mascarpone met de vanillesuiker
- Leg de aardbeien op de bodem van een wijnglas. Doe er een lepel van de vanille-mascarpone op en rasp er de witte chocolade over. Werk af met een paar gele blaadjes van de paardenbloem.