Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top30

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Afbeelding van het programma: de madammen

de madammen

Zo maak je carpaccio

In de keuken

ma 20 sep. - 9:36

Een fantastisch feestelijk voorgerecht met kerstmis of in de zomer. Smakelijk!
© Canva

Wat heb je nodig: (4 personen)

  • 20 à 28 plakjes flinterdunne ossenhaas
  • 50 gr rucola
  • 50 gr Parmezaanschilfers
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel extra vierge olijfolie
  • Zeezout
  • Zwarte peper van de molen

Aan de slag! 

Verdeel de plakjes vlees over de vier borden en leg ze in een cirkelvorm.

Verdeel een eetlepel olijfolie en een theelepel balsamicoazijn over het vlees, zodanig dat het zichtbaar blijft (napperen).

Versier het gerecht met de rucola en de stukjes parmezaanse kaas en breng op smaak met zeezout en zwarte peper uit de molen.

Ben je fan en wil je het ook eens uitproberen op een andere manier? 

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet