
de madammen
Zo maak je de 'omgekeerde taart' van de vader van Radio 2-luisteraar Marleen
In de keuken
zo 31 okt. - 10:14

Wat heb je nodig:
Deeg
- 175 gram bloem + klp bakpoeder
- 125 gram suiker
- 2 eieren
- 50 gram gesmolten vetstof
- 1 tas melk
Pudding
- 1 zakje Impérial puddingpoeder
- 750 ml melk
Aan de slag!
-
Oven voorverwarmen op 180° - stand 6 bij oven op gas
-
Vetstof zachtjes laten smelten
-
Dooiers en eiwit scheiden
-
Eiwit stijf opkloppen
-
Dooiers met suiker loskloppen
-
Bloem bijdoen, melk toevoegen al roerend om geen klonters te hebben
-
Gesmolten vetstof bijdoen
-
Opgeklopt eiwit zachtjes onderroeren
-
Bakvorm invetten en lichtjes met bloem bestuiven om kleven te voorkomen
-
Deeg in bakvorm
-
30-35 min in oven laten bakken
-
Ontvormen en omdraaien
-
Maak pudding zoals vermeld op de verpakking
-
Giet de pudding in de taart
-
Laat 10 minuutjes afkoelen en bestrooi met hagelslag
-
Laten afkoelen en smullen maar!