
de madammen
Zo maak je een pastasalade met gerookte zalm, avocado en witloof
In de keuken
ma 24 mei - 0:26

Wat heb je nodig: (4 personen)
- 150 g gerookte zalm
- 1 tl geraspte mierikswortel (kant en klaar in een potje te koop)
- 1-2 el citroensap
- 3 el fijngesneden peterselie
- 2 eieren
- olijfolie
- zout, peper
- 1 avocado in partjes
- 4 struikjes witloof
Aan de slag!
Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.
Spoel de pasta met koud water af en laat hem goed uitlekken.
Kook de eieren in circa 7 min. hard, spoel af met koud water, pel ze en snijd ze in partjes.
Meng voor de dressing de olijfolie, citroensap, geraspte mierikswortel en fijngesneden peterselie en breng op smaak met zout en peper.
Dresseer de blaadjes witloof in stervorm op een bord, doe er een partje van een hardgekookt ei in leg in het midden de tagliatelle en leg daar de in reepjes gesneden gerookte zalm over en de avocado die je in blokjes hebt gesneden.
Doe daar een paar lepels dressing over en serveer.