Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top30

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Home

Luister

radio2 Select

Goeiemorgen morgen

Waarom verschillen belgische en franse stokbroden van elkaar het geheim zit deels in de bloem

Waarom verschillen Belgische en Franse stokbroden van elkaar? "Het geheim zit deels in de bloem"

door goeiemorgen morgen!

Bannerafbeelding voor fragment

2 jaar geleden

1 min

Guillaume, van Bakkerij David in Oostende, vindt de Franse stokbroden lekkerder dan de Belgische. Dat vertelde hij in Goeiemorgen Morgen!. "Het Franse stokbrood is niet alleen krokanter, het bevat ook meer aroma's en is voedzamer." Het verschil zit volgens Guillaume in de ingrediëntenlijst en dan vooral in de bloem. "Daarin worden geen additieven gebruikt. In Frans stokbrood zit ook desem en het deeg moet langer rijzen." 

gerelateerde artikelen

gerelateerde programma's

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet