Home
Luister
radio2 Select
Goeiemorgen morgen
Wout bru reageert ochtend na de brand in restaurant in durbuy het bluswater in de kelder stond tot aan mijn enkels
Wout Bru reageert ochtend na de brand in restaurant in Durbuy: "Het bluswater in de kelder stond tot aan mijn enkels"
door goeiemorgen morgen!

5 maanden geleden
4 min
Het luxehotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy, in de provincie Luxemburg, raakte maandagavond zwaar beschadigd door een brand. Chef-kok Wout Bru, die de restaurants van het hotel uitbaat, reageert verslagen. "December is normaal onze drukste maand. Het zal een kerstfeest in mineur worden." Bru ging gisterenavond nog ter plaatse na de bluswerken. "Ik ging naar de kelders en stond daar tot aan mijn enkels in het bluswater. Ik kreeg een déjà vu naar de zware wateroverlast die ons een paar jaar geleden trof na de zware overstromingen. Het is echt heel erg triest om dit tafereel te zien."