Van seks met mondmaskers tot handshoenen op de tram: deze vreemde coronamaatregelen gelden in de rest van de wereld

woensdag 6 januari 2021 - 17:53
Onze minister van Binnenlandse Zaken, Annelies Verlinden komt met een pandemiewet. Een hele lijst van maatregelen die de regering zou mogen opleggen, zonder discussie. Het lijstje met die regels is nog redelijk bij ons, maar in andere landen gaat het wél heel ver. David Van Ooteghem verzamelde de meest opvallende regels in 'Spits'.

Panama

Mannen moeten op andere dagen gaan shoppen dan vrouwen, om zo minder volk op pad te hebben.

Rusland en Oekraïne

Daar is niet alleen het dragen van een mondmasker verplicht, maar je moet ook handschoenen aanhebben op het openbaar vervoer. Zo niet, word je streng beboet.

New York

New York is helemaal in de ban van het mondmasker en de stad gaat daar héél ver in. Je moet het niet alleen binnen dragen, ook buiten in openbare parken, maar hou je vast... Ook terwijl je seks hebt, wordt het ten zeerste aangeraden. Maak het een beetje kinky op die manier, zegt de overheidsdienst van de stad, met een knipoog.

Canada

Pas op, het kan nog zotter. De Canadezen geraakten geïnspireerd door dat advies en gingen nog een stapje verder: ze vragen om natuurlijke scheidingen, zoals muren te gebruiken, die seksueel contact mogelijk maken, maar geen face to face contact... Gebruik je fantasie!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!