Niet te missen: de Radio 2 kustwandelingen!

donderdag 5 augustus 2021 - 12:01
Wandelen, de natuur opsnuiven, unieke plekken ontdekken en gewoon genieten. Lijkt jou dat een strak plan? Dan zijn deze audiowandelingen van Radio 2 in samenwerking met Sport Vlaanderen iets voor jou!

Zeven leuk, leerrijke en ontspannende wandelingen kan je op eigen tempo maken in zeven kustgemeentes. Op verschillende plekken kan je even pauzeren en luisteren naar Kim Debrie. Zij geeft je allerhande weetjes en tips om zo de wandeling nog extra interessant te maken en ervoor te zorgen dat je niets mist. Bekende medemensen die een band hebben met één van de bezochte gemeentes vertellen dan weer over hun liefde voor die gemeente. 

Wandel en win!

Wandelen is gezond. Wandelen én allerhande weetjes ontdekken is bovendien leuk. En wandelen én winnen, dat is nog leuker, toch? 

Dankzij Sport Vlaanderen kan je een waardebon van 30 euro winnen voor een sportwinkel in je buurt! Lees er meer over onderaan deze pagina.

Tijd om te wandelen! 

Klik op de foto en ontdek de verschillende wandelingen. Veel plezier! 
 

Wandel en win!

Zoals hierboven vermeld: Dankzij Sport Vlaanderen kan je een waardebon van 30 euro winnen voor een sportwinkel in je buurt!

Wat moet je doen?

1. Maak een selfie tijdens één van de Radio 2 Kustwandelingen of tijdens één van de leuke belevingstochten in het binnenland.

2. Download en open de Radio 2-app en kies onderaan 'reageer'. Stuur je foto door met #kustwandeling en geef ook je e-mailadres door. Meer hoef je niet te doen om kans te maken op een waardebon van 30 euro bij een sportwinkel in je buurt! 

De Sportzomer van Sport Vlaanderen

Op zoek naar nog meer leuk wandelingen, zoek- of belevingstochten? Neem dan een kijkje op de website van De Sportzomer van Sport Vlaanderen. Je vindt er hopen inspiratie om de hele vakantie lang sportief bezig te zijn. Aan de kust en in het binnenland!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!